Buna ziua,
As vrea sa ma indrumati in urmatoarea problema:
cu 4 ani in urma am cumparat un apartament la etajul 4/4 si mentionez ca personal nu am facut nici o modificare in apartament...dar...vechiul proprietar a taiat teava canalizarii care mergea pe bloc si a astupat-o cu un dop special pentru capat de coloana. Acea teava era prelungita pana pe bloc pentru ca aerul sa intre liber in coloana(nu se formeaza vid) si sa se poata evacua apa cu deseuri (wc si cada). Acest dop permite intrarea aerului din baia mea in coloana(pentru golirea ei) si nu lasa mirosurile sa iasa in baie. Vecinul de la etajul 3 (apartamentul de dedesubt) are miros in baie si ma acuza pe mine ca fiind vinovat de acest lucru. Mentionez ca singurele locuri prin care teava de evacuare ar putea scapa mirosuri la el sunt wc si scurgerea de pardoseala (ambele prevazute cu sifoane cu apa special concepute pentru oprirea mirosurlor).Singurul loc prin care mirosul ar putea intra la el in baie este o a doua coloana (de aerisire - conceputa pentru a evacua mirosurile din bai)care urca pana pe bloc.
Vecinul nu concepe ca aceasta a 2-a coloana poate fi cauza si drept urmare mi-a oprit apa rece la baie (care alimenteaza wc + cada) pin montarea unui robinet pe coloana principala de apa, coloana ce trece prin gheul baii lui.
Ce modalitate de rezolvare a problemei imi puteti recomanda? (cu vecinul nu se poate discuta omeneste). Multumesc!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Notificari catre asociatie si vecini, facute prin avocat sau executor judecatoresc,
urmate de actiune in instanta cu obiect obligatia de a face si eventual pretentii pentru reparatii.