avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politia romana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politia romana

buna seara doresc o lamurire asera am dus la circa 8 poltie ca faco reclamtie catre doi anjajati ai pollitei care era beti si la-m spus ca fac reclamatie dupa ce am depus reclamatia a venti in circa 8 de poltie si ma batut .. va rog in ce atr a legi ce poate incadra cei doi polisiti ca sa pot face inca o reclamtie catre seful lor si dusi in instanta ce articol din codul penal ms mult acetp un raspuns
DA AM DEPUS CEI DOI GABORI A RUPT-O SA NU O VADA SEFUL LOR ORCUM LUNI O SA MA DUC IN AUDIENTA SA VB PERSONAL CU DANSU PORMA SA VEDEM REACTIA PORMA DEPUN CERERE LA PARCHET CEI DOI IN TIMP CE SCRIAM PORCESUL VERBAL A VENIT IN CIRCA LOR CU DOUA PROSITUATE CA SA MA INTIMIDEZE LE SPUS CUM SE FACA CA NU I AM LA MANA SI ELE DEJA COMITEA O INFRACTIUNE SUB OCHI LOR INCA NU SA EGALIZAT PROSTIUTIA .... LE ERA FRICA DACA FACEM PLANGERE O VEDEA SEFUL LOR CELE DOUA FETE A DECLRAT CEVA NORMAL IMPOTIRVA MEA CE NU AM FACUT BINEINTELES EU O SA VB CU DOMNUL COMANDAT DE CIRCA 8 POLTIE DE CIND DE BATE OAMENI IN SECTIE LOR DE POLTIE SI APROPO NU MAI DAT VOIEE SA VB LA TELE FON SA SUN PE CINEVA CARE LUCREAZA LA PROCURATURA IN FINE RAMINE SA VAD CE IESE LUNI CIND MA DUC IN AUDIENTA ,,, PORMA PLANGERE LA PARCHET ORCUMCU FETELE ALEA DOUA PROSTIUATE ESTE TRASA DE PAR MINTE DE RUPE ...
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
nicu2, utilizator
In primul rand daca va veti exprima in scris ca si aici, pe forum,nimeni nu va intelege ce doriti sa aratati ,decat cu mare greutate.
Cautati pe cineva sa va scrie plangerea corect si in limba romana.
Formulati plangerea la Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti impotriva politistilor pentru abuz in seviciu si purtare abuziva.
Daca exista urme ale loviturilor primite mergeti la INML sa vi se emita un cerificat medico-legal
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
Este dreptul dvs sa formulati plangere penala,daca cele relatate sunt reale si le puteti dovedi cu probe.
In caz contrar,politistii reclamati,au dreptul sa formuleze impotriva dvs plangere penala pentru denuntare calomnioasa si atunci riscati ca dvs sa fiti sanctionat penal.
draga gaby este destul de clar scris este greu de inteles ?
nu trebuie sa imi dati peste nas cu limba romana nu este nimeni perfect ... daca dvs sinteti baut intr-o circa de poltie fara nicun motiv .!!!?.. cu castuse la mana in fata la multi asa zis gabori .. ca aftel nu merita sa le spui oare de ce sint platiti ? intelegi? sa ne apare nu sa ne bata fara motiv .... este destul de clar scris corect ..!!! desi nu pot ierta cum dadea cu picioarele ...nu imi trebuie ceva de la medicul de ... pentru ca cunosc bine legea nu are voie sub nici o FORMA SA LOVEASCA UN CETETAN CARE MA DUS SA FAC O PLANGERE CA MA BATUT IN PLINA STRADA LE PUS DIN CAPUL LOCULUI CA NU ESTE BINE SA MA LOVEASCA... LE ZIS ASA ERA ORA 12/45 CA LA ORA 2 O SA MA VAD CU EI LA SEDIUL POLTIEI ..!! CREDE CA DACA POARTA O HAINA CARE NOI O PLATIM TOTI SA NE APARE ISI POATE PERMITE ORICE MIIINE MA DUC .!!!... LA DOMNUL COMANDANT O SA I SPUN TOT DETALIAT CU A STAT POVESTEA CU CEI DOI GABORI ...

NU STIU DACA I CADE BINE INDIFERENT NU ISI TREBUIE PROBE CLARE OARE PARCHETUL NU ARE NICIUN CUVINT ..DE SPUS ..!!! ADUS NISTE PROSITUATE IN CIRCA SA SPUNA LA CA LA-M BAUTUT..!! OARE NU STIE ASTIA DOI CA PROTISTUTIA NU ESTE LEGALA ? ELE ZIC CA FACE PROSTUTIA DIN LUNA FEBRURIE ... CUM DE MA SINT ACOLO ?DE CE LE DA VOIE ... TOTI EI O SA CADA RAU ACELE FETE NU AVEA VOIE CA CAUTE PE STRADA ESTI DE ACORD CU MINE?IN FINE ORCUM NUMAI DACA ELE MA CHEMA IN INSTANTA SE DOVDESCA CELE SPUSE DE ELE DAR PINA LA ELE MAI DUREZA? LUNI SA VEDEM CE SPUNE SEFU LOR ? ORCUM MS MULT PENTRU SFAT.!!!! NU ESTE USOR SA UITI PUMNI .. PICIOARE DOMNULE
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
nicu2, utilizator
si am o mica dovada pe haina care o port se vede urme de.... pot sa o duc la parchet ca proba ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
nicu2, utilizator

Alte discuții în legătură

Politia romana nicu2 nicu2 sal : am un certficat medico legal acum ce trebuie sa fac am fost la mai multi avocati sa imi scrie [redactare ] .vreau sa i chem in instanta pe cei doi gabori ... (vezi toată discuția)
Telefon furat nicu1 nicu1 buna seara .. sint nicu si va rog ...sa ma ajutati sa fac o cerere catre magistratura ca sa incepa urmarirea penala a infractorului: cum trebuie scrisa art ... (vezi toată discuția)
Intrebare nicu2 nicu2 daca un GABOR NU SE AFLA IN tura poate sa emita proces verbal ? adica daca nu se afla la munca in ziua respectiva poate emite un proces verbal ? se poate numi ... (vezi toată discuția)