avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia complementara pt. copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia complementara pt. copii

In localitate, incepand cu 2011 nu se mai da alocatia complementara. Eu nu am intalnit nicaieri o lege care sa precizeze acest lucru. Va rog dati-mi si mie niste informatii in legatura cu aceasta retragere si noua alocatie pentru sustinerea familiei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:55, 21 Ianuarie 2011
Buna seara !
Legea 277/2010 este cea care reglementeaza acordarea alocatiilor pt sustinerea familiei ... Pt dosarele aflate in plata la 31 12 2010 se procedeaza la refacerea documentatiilor conform prevederilor noului act normativ ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala Deby39 Deby39 AM SI EU O NELAMURIRE,TOCMAI AM AFLAT CA NU SE MAI DA ALOCATIA MONOPARENTALA,EU SUNT VADUVA SI AM BENEFICIAT PANA ACUM DE CEI 60 RON PUTETI SA MA LAMURITI? ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara trufasalina trufasalina buna ziua,ma numesc trufas alina si suntem o familie monoparentala .am o fiica careeste eleva in clasa a x si beneficiaza da aceasta indemnizatie de ... (vezi toată discuția)