avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna

am si eu nevoie de un raspuns...bunica mea a fost data in judecata cum k nu a platit chiria si nu stiu cum sa fac o "intampinare",am si o chitanta pe care as vrea sa o adaug la dosar,ptr k o sa se judece in lipsa.multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
alysuk-alecs88, utilizator
Cel mai recent răspuns: alysuk-alecs88 , utilizator 01:16, 24 Ianuarie 2011
Bunica dvs in mod normal,trebuie sa se prezinte la proces sau sa fie reprezentat prin procura de cineva.
Recunoaste pretentiile materiale ale asociatiei ?
are o datorie km mare si pe la asociatie...se pot uni ascociatia cu chiria?
Vreti sa explicati intrebarea ?
sau ce ati vrut sa spuneti prin "recunoaste pretentiile materiale ale asociatiei?"??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari deeaforu deeaforu Buna ziua, As avea o intrebare legata de un proces cu asociatia de proprietari. Am fost dati in judecat pt neplata datoriilor si am primit o citatie de ... (vezi toată discuția)
Comunicare din cauza datoriilor la asociatie robert paul robert paul Buna ziua. Am primit o scrisoare de la asociatie ca in termen de 25 de zile-sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de invoca ... (vezi toată discuția)
In instanta pentru restante carmenn968 carmenn968 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati explicindu-mi ce presupune o *cerere de intimpinare*(unei colege i-a venit o citatie pt neplata intretinerii,si in citatie scrie ... (vezi toată discuția)