avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediu crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediu crestere copil 2 ani

la o societate in cursul lunii februerie revine din concediu crestere copil 2 ani una din salariate,insa punctul de lucru unde a lucrat acea persoana este desfiintat din luna octombrie 2010 ,ce solutii exista ?poate fi data in somaj acea persoana?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 10 Februarie 2011
Angajatorul poate trimite instiintarea mai iniante de revenirea din CCC, dar termenul de preaviz va incepe sa curga din momentul revenirii din CCC.

In perioada de preaviz salariata isi poate lua concediu medical?
Exista si aceasta posibilitate, astfel incat pe perioada c.m. termenul de preaviz este suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din concediu crestere copil in somaj vasilelacramioara vasilelacramioara buna seara, va rog sa -mi spuna si mie cineva daca din concediu pentru crestere copil pot sa trec in somaj fara a mai fi angajata , daca pe 14 implineste ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil bambi.2010 bambi.2010 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca la revenirea din concediul de crestere copil/2 ani, in cazul in care firma si-a restrans activitatea, pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic sallai sallai Am o salariata revenita din CI copil pana la doi ani. Revine cu 15.12.2011. Cu 16.11.2011 ii inmanez preaviz de 20 zile cu reducere de activitate. Salariata ... (vezi toată discuția)