avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... azil ptr ingrijirea batranilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

azil ptr ingrijirea batranilor

as mai avea o intrebare dak ma puteti ajuta cumva?cum aflu si eu ce-mi tebuie ca sa o pot duce pe bunica mea la un azil...ca am tot cautat pe net dar nu am gasit mai nimic!!
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:19, 22 Ianuarie 2011
Legea nr. 17/2000 are un capitol consacrat caminelor pentr ingrijirea persoanelor virstnice
[ link extern ]
[ link extern ]

de intocmit dosarul e mai usor, mai greu e de gasit un loc
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un camin pentru batrani Garcikk Garcikk Buna ziua. Am o mare problema cu bunica mea si mama mea. In cauza este bunica care are o varsta de 80 de ani si mama care o are in ingrijire de ceva vreme cca. ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)
Ati alege pt batranete un camin privat? alina82 alina82 Buna, as dori sa port discutii pe tema de mai sus......ce parere aveti despre caminele de batrani particulare?...si daca ati alege un astfel de loc pentru ... (vezi toată discuția)