avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor

Buna seara. Am o problema, sotia mea a plecat pur si simplu de acasa, am fost obligat sa divortez de ea si cum e normal am cerut desfacerea casatoriei din culpa ei exclusiva. Ea a depus o cerere reconventionala am chemat martorii, numai ca aici e o problema: ea a venit cu fratele ei ca martor si a mintit de inghetase apa in calorifere. Ce e de facut in cazul asta ? fiindca eu cred ca hotararea nu o sa-mi fie favorabila.
Cel mai recent răspuns: mariusmnd , utilizator 19:19, 22 Ianuarie 2011
Buna seara.
Nu e obligatoriu ca instanta sa tina cont de declaratia cumnatului, aceasta va fi coroborata cu celelalte probe care au fost administrate in cauza.
Daca vor exista probe care sa infirme aceasta declaratie, atunci nu aveti de ce sa va temeti.
Era mai bine daca ajungeati la un consens si mergeati pe o actiune de divort prin acord, caz in care hotararea ce se pronunta era nemotivata.
Nu doresc divort prin acord sau alta forma de desfacere a casatoriei decat din vina ei exclusiva. Am suportat-o mult prea mult timp sa-mi iau si eu o vina. desfacerea casatoriei din vina ei exclusiva o vad ca pe o reparatie morala.
e destul de greu sa obtineti o culpa excusiva a dansii , daca dansa se prezinta si se si apara, poate nu a plecat degeaba de acasa. va dura si mai mult.. pana la urma e un divort, nu prea conteaza din vina cui se produce.
avand in vedere ca am stat impreuna doar doua luni si jumatate cred ca se poate stabili usor a cui este vina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din vina exclusiva a paratului mihai011 mihai011 Buna ziua Sotia a bagat divort, ea fiind in Italia si-a angajat avocat in tara,la inceput a fost intelegerea de \"divort prin acord, din vina ... (vezi toată discuția)
Motiv de divort floricamaria floricamaria sotul meu prezinta dezinteres pt viata de familie, in loc sa isi petreaca mai mult timp cu mine ,el se intalneste cu prietenii si joaca carti, desi eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)