avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru asigurator

Buna ziua, este vorba de un sechestru asigurator in civil; se intrunesc toate conditiile...am avut termen ieri si s-a amanat judecarea lui peste 2 sapatamani, atata timp cat acesta stiu ca se judeca la urgenta. Va rog, ati putea sa spunemti cam care ar fi motivele de amanare? Am incercat sa caut pe internet insa nu am gasit ce ma intereseaza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dragos1979 , utilizator 01:07, 22 Ianuarie 2011
2 saptamini este o judecata de urgenta. in mod normal se primeste termen la 4 saptamini la instantele mai libere si chiar la 6-8 saptamini unde instantele sunt aglomerate.

aminarea poate avea la baza multe motive, insa mergeti la arhiva judecatorie si cititi incheierea de sedinta.
Va multumesc mult pentru raspunsul prompt. Problema e ca este trecut numai termenul de amanare, nu si motivul dat de judecator...din aceasta cauza as fi vrut sa stiu daca poate fi vreun motiv de ingrijorare faptul ca s-a amanat termenul peste 2 saptamani. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aminare termen recurs Domitian Domitian Buna seara, am termen pe data de 4 septembrie 2012...in proces de partaj ajuns la recurs....de 2 saptamini incerc sa dau de avocatul angajat si nu este de ... (vezi toată discuția)
Red victor11 victor11 BUNA ZIUA Termen de judecata : 16.09.2010 La judecarea cauzei presedintele nu s-a pronuntat, solutionarea ramanand in pronuntare. Uitandu-ma pe site la ... (vezi toată discuția)
Ce procedura trebuie urmata pentru a obtine hotararea pronuntata? gerox gerox Am astepata mai mult de 3luni sa \"coboare\" la arhiva încheierea de sedinta ( cu verdictul) a unui proces la care am asistat ( apelant) si pentru care ... (vezi toată discuția)