Am un Srl si vreau sa largesc aria de activitate si sa import echipamente de constructii :pompa,filtru etc.en-detail pe care sa le revand in tara la fel.Ce cod CAEN trebuie sa adaug la actul constitutiv existent si ce alte acte , declaratii trebuie facute sau trebuie facut alt act constitutiv?Multumesc anticipat pentru informatiile pertinente.
Trebuie sa faceti un act aditional la statutul firmei in care sa includeti modificarile dorite..Gasiti toate informatiile necesare pe [ link extern ] /
Succes !
Nu inteleg ce legatura au categoriile COR de pe site-ul www.avocatnet.ro/Use...Poate imi vor fi de folos altadata , dar acum as dori sa-mi recomandati ,daca cunoasteti codul Caen pentru import.
Coduri caen
ina 64
Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin de jucarii si pe langa acestea as mai vrea sa comercializez : papuci din plastic Disney , sepci si palariute ... (vezi toată discuția)
Import- export
DAIANA_
Buna ziua,
Un srl cu asociat unic, vrea sa faca import cu produsele pe care pana acum le cumpara din tara. Cum ar trebui sa procedez? Decizie asociat unic ... (vezi toată discuția)