avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stabilire domeniu activitate pt sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stabilire domeniu activitate pt sediu social

Buna ziua.

Revin cu o alta intrebare legata de sediul social.

In momentul in care am obtinut acordul administratorului pentru stabilirea sediului social, acesta a mentionat domeniul principal de activitate.

De atunci, am hotarat sa trec ca domeniu principal o alta activitate. Credeti ca ar putea aparea probleme la analizarea dosarului, intrucat nici unul dintre domenii nu implica probleme pentru ceilalti locatari?

As prefera sa nu mai interactionez cu administratorul pentru ca si precedenta "negociere" a fost destul de grea.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 15:01, 13 Aprilie 2008
ca activitate,difera?este complet altceva?atunci va propun sa luati legatura cu administratorul..ati putea avea reclamatii ulterioare ..care va vor costa nervi si amenzi poate..
Daca activitatile pe care le veti desfasura la sediul social implica intr-un fel sau altul locatarii(zgomot,fum,afluenta de clienti,etc)este bine si foarte indicat sa primiti acceptul colocatarilor imobilului si al administratorului acestuia.
acordul care l-a semnat facea referire ca domeniu principal de activitate la traduceri, dar am hotarat sa il schimb cu consultanta (telefon si internet) si nu am angajati
luis.militaru a scris:

acordul care l-a semnat facea referire ca domeniu principal de activitate la traduceri, dar am hotarat sa il schimb cu consultanta (telefon si internet) si nu am angajati


Dar din momentull in care el si a dat acordul pentru a desfasura o anumita activitate - In plus banuiesc ca acel acord l ati depus si in momentul inregistrarii firmei - normal si coerct ar fi sa fie cel putin informat ca de fapt aveti o altfel de activitate, asta pentru a eleimina orice suspiciune si orice motiv de nemiltumire din partea lui.
Consider ca nici acesti administratori nu ar trebui "cautati in coarne".Daca nu aveti angajati si nu aveti relatii cu clientii, care vin si pleaca toata ziua,nu ar trebui sa fie nici o problema.Daca v-ati obtinut acordul de infiintare,noroc bun.

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor?! melcu79 melcu79 Buna ziua, Urmeaza sa mi deschid un PFA cu activitati consultanta de mediu si reprezentant vanzari. In conditiile in care activitatile de mai sus se ... (vezi toată discuția)
Intrebari in legatura cu domeniul principal de activitate raduprq raduprq In urma cu 2 ani am infiintat un SRL si am adaugat (aproape) intregul cod CAEN la actul constitutiv. Activitatea principala - reparatul masinilor de birou. La ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei de locuinta in punct de lucru lcrist lcrist La parterul blocului nostru s-a vandut un apartament de 2 camere. Cumparatorul vrea sa infiinteze un COAFOR (punct de lucru). A obtinut samnatura unui vecin ... (vezi toată discuția)