avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata contributiei cas de catre pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata contributiei cas de catre pfa

sunt pensionara si pfa si nu am platit pe 2009 si 2010 5,5 cas pe venit
am 2 adeverinte pt veniturile realizate in acesti ani de la circa financiara de sector
unde se depun? care este termenul? cine calculeaza valoarile si cum mi le comunica pt a face plata ? si apoi contul in care sa virez banii prin internet ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 23:16, 26 Ianuarie 2011
Mergeti la Casa de Sanatate de care apartineti. Acolo veti primi toate informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia cas in cazul in care am si venituri din cedarea folosintei bunurilor danielamaria danielamaria Buna, am aflat ca trebuie sa platesc ca persoana fizica (nu pfa) 5,5% din veniturile din chirii la asigurarile de sanatate . Este o suma destul de mare avand ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit si fond sanatate ciobanu mariana ciobanu mariana Buna ziua, In cazul unui contract de colaborare artistica in care la un venit brut se aplica numai un impozit de 10% iar persoana respectiva nu are contract ... (vezi toată discuția)
Pfa , ii sau af pentru centru butelii andr33apn andr33apn Buna ziua, Exista urmatoarea speta Pensionar a accepta un contract de comision pentru a infiinta un centru de butelii in curtea sa.Cum trebuie sa procedeze ... (vezi toată discuția)