avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume la 18 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume la 18 ani

Buna ziua.

Fiica mea peste o luna implineste 18 ani si la o discutie avuta, mi-a spus ca i-ar place mai mult numele meu decat cel pe care il are dupa tata. Mentionez ca sunt divortata. Ce imlplica schimbarea numelui? I-si pierde cumva drepturile pe care le are dupa tata? Care e demersul pentru schimbarea numelui si ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 16:04, 22 Ianuarie 2011
Nu ,fiica dvs. nu isi va pierde fiiatia fata de ta prin schimbarea numelui.Insa acest lucru este posibil doar cu indeplinirea unor conditii strict prevazute de lege.Pentru a intelege mai clar nu vi le expun aici fiindca sunt foarte multe, insa va invit sa cititi urmatoarele:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de familie newmanq newmanq Nu stiu daca postez in categoria corecta dar nu am gasit una mai potrivita decat aceasta. Am o intrebare, pot sa imi schimb numele de familie pe care la purtat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie a copilului din casatorie anterioara Alexa_Alexia Alexa_Alexia Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate si de ce acte am nevoie pentru a schimba numele copilului avut in casatoria anterioara si aflat in intretinerea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! daca am custodia exclusivă pot schimba numele copilului ... Alina23@ Alina23@ Bună seara! Daca am custodia exclusivă pot schimba numele copilului pe numele meu? Mulțumesc! (vezi toată discuția)