avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contestatie cuantum indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contestatie cuantum indemnizatie de somaj

mi s-a stabilit ajutorul de somaj si am depasit perioada in care puteam face contestatie (30 zile). mai pot face contestatie acum, dupa expirarea termenului dat de ajofm?
Cel mai recent răspuns: pete_doc , utilizator 17:17, 23 Ianuarie 2011
Puteti face contestatie doar in cazul in care puteti dovedi ca in acest interval ati fost pus in imposibilitateade a o face din motive independente de vointa dvs.-accident,boala,etc.
1. Daca tot aveati de gand sa contestati decizia de ce ati asteptat pana acum?
2. Doriti sa contestati cuantumul indemnizatiei?
3. Pentru contestatie trebuie sa fiti in posesia deciziei data de Agentia de Somaj prin care vi s-a stabilit perioada de somaj si cuantumul indemnizatiei.
Referitor la intrebarile dvs.:
1. intrebarile cu ''de ce''...
2. da, as intentiona sa contest cuantumul indemnizatiei.
3. da, am decizia data de ag. de somaj.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii pe șomaj returnati dupa 4 ani noane noane In decembrie 2011 am intrat in somaj pana in mai 2012 data dupa care m-am angajat din nou .Toate bune si frumoase pana pe data de 18.august cand am fost somat ... (vezi toată discuția)
Recalcularea somajului Marian P Marian P Am vechime pe catea de munca de 7 ani, dar cei de la AJOFM vor sa le aduc cate o adeverinta de la fiecare angajator in care sa specifice ca au virat ... (vezi toată discuția)
Mai primesc indemnizatia de somaj daca m-am angajat cu program de 2 ore/zi? kathyalu kathyalu Buna ziua! Sunt in somaj si astazi am incheiat un contract de munca pe per. nedeterminata pt un program de 2 ore/zi, salariu brut 175 lei.Nu stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)