Am terminat scoala militara in 1986 la intendenta si as vrea sa ma ajutati in problema cu echivalarea studiilor.Ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez?
In noua lege a salarizarii unice nu se regasesc specialitatile aferente doar cu studii medii.
Echivalarea studiilor militare cu studii civile în Ministerul Apărării Naţionale se realizează în baza unor nomenclatoare – cu funcţii şi specialităţi civile în care pot fi încadraţi absolvenţii instituţiilor militare de învăţământ - elaborate cu acordul Ministerul Educaţiei şi avizul Ministerului Muncii.
Persoanele care au absolvit instituţii militare de învăţământ, până în anul 1994, pot solicita echivalarea studiilor numai în situaţia în care sunt trecuţi în rezervă şi urmează a se angaja în funcţii şi specialităţi civile. Pentru aceasta, se pot adresa, în scris, şefului Direcţiei management resurse umane (U.M.02418 Bucureşti).
Studii medii?
angizah
Va rog frumos dati-mi o solutie.
Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)