avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infintare firma

sunt asociat cu alti asociatii si administrator intro firma care a acumulat datorii catre stat, intentia mea este de a le aduce la zi, am contracte in derulare dar imi este imposibil datorita contului bancar blocat de ANAF sunt practic legata de mainii, Singura iesire din aceasta situatie este sa infintez o alta firma pe care sa derulez contaractele si sa inchiriez muncitorii din cealalta firma cu datorii pt. a onora contaractele.
E in regula daca in noua firma voi fi unic asociat si administrator sau sa pun pe altcineva, ma gandesc ca voi aparea la fisc cu mai multe firme?
Cel mai recent răspuns: minetutza , utilizator 20:59, 22 Ianuarie 2011
Fiscul nu tine la ce firme mai ai. Doar cred ca nu stiu de e sincer fiscul nu va lasa sa va misc. Nu poti sa deschideti si alti conturi bancari?. Nu ai o calea pentru a ajungi la o plata in rate la fiscul?. Uitate si incerci sa vorbesc cu cei de la fisc. De la birou mai inalt.
toate conturile deschise trebuie declarate si daca ajungi la ei, imi este teama sa nu imi gestioneze ei contractele pana isi recupereaza banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl-cazier fiscal minetutza minetutza sunt unul din asociati si adoministrator la un srl, doresc sa deschid un alt srl cu asociat unic, societatea deja existenta are datorii la fisc, se poate ... (vezi toată discuția)
Blocare conturilor bancare de catre stat la persoana juridica Stefan_pers Stefan_pers Buna ziua, Problema a inceput in 2010 cand dupa prestarea unor servicii unei alte firme nu am fost platiti.E vorba de suma de 1800euro.Dupa aceasta gaura ... (vezi toată discuția)
Executare silita finante codrindoru codrindoru Buna ziua. As dori un raspuns daca se poate, concis.\ Asociatul meu a acumulat datorii de peste 100 mil la cas etccc si am aflat acum ca firma este in ... (vezi toată discuția)