avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infintare srl-cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infintare srl-cazier fiscal

sunt unul din asociati si adoministrator la un srl, doresc sa deschid un alt srl cu asociat unic, societatea deja existenta are datorii la fisc, se poate elibera cazierul fiscal?
Cel mai recent răspuns: minetutza , utilizator 21:16, 24 Ianuarie 2011
La infiintarea societatii aveti nevoie de cazierul fiscal al dvs ca asociat, nu de cazier fiscal pentru societatea respectiva.
Nu are nici o legatura eliberarea cazierului fiscal pentru dvs cu datoriile societatii in care sunteti asociat si administrator.
multumesc frumos,

Am ajuns la infintarea celei de a doua firma pt. a putea sa functioneze prima si sa platesc datoriile catre stat, am contul blocat si imi este greu sa derulez contractele pe care le am. Credeti ca este bine cum procedez?

multumesc.
este o sulutie buna pebtru a putea derula contractele pe care le aveti
multumesc frumos.
Daca nu va cer prea mult, ideea este ca noua firma sa aduca contractele dar nu vreau sa am angajatii pe ea ci sa folosesc prin contract angajatii din firma deja existenta.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare firma minetutza minetutza sunt asociat cu alti asociatii si administrator intro firma care a acumulat datorii catre stat, intentia mea este de a le aduce la zi, am contracte in derulare ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie gabbi_lazar gabbi_lazar Buna tuturor, Ma intereseaza infintarea unei asociatii. Stiu ca pentru aceasta este nevoie de asocierea a minim 3 persoane. Avand in vedere ca eu sunt unul ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata datorie fisc, firma Loganito Loganito Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema. Tatal meu are un magazin alimentar in provincie. In urma unor probleme nu si-a mai achitat ... (vezi toată discuția)