sunt unul din asociati si adoministrator la un srl, doresc sa deschid un alt srl cu asociat unic, societatea deja existenta are datorii la fisc, se poate elibera cazierul fiscal?
La infiintarea societatii aveti nevoie de cazierul fiscal al dvs ca asociat, nu de cazier fiscal pentru societatea respectiva.
Nu are nici o legatura eliberarea cazierului fiscal pentru dvs cu datoriile societatii in care sunteti asociat si administrator.
Am ajuns la infintarea celei de a doua firma pt. a putea sa functioneze prima si sa platesc datoriile catre stat, am contul blocat si imi este greu sa derulez contractele pe care le am. Credeti ca este bine cum procedez?
multumesc frumos.
Daca nu va cer prea mult, ideea este ca noua firma sa aduca contractele dar nu vreau sa am angajatii pe ea ci sa folosesc prin contract angajatii din firma deja existenta.
Infintare firma
minetutza
sunt asociat cu alti asociatii si administrator intro firma care a acumulat datorii catre stat, intentia mea este de a le aduce la zi, am contracte in derulare ... (vezi toată discuția)