avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rog precizari privind diurna externa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rog precizari privind diurna externa

buna ziua
diurna externa pt olanda este de 35 euro, asa mi-a spus contabila si asa a inregistrat in documente. prin alte parti am citit ca la firmele private, srl, este posibil fixarea valorii la 35x2.5 adica approx 87 euro; prin alte parti s-a precizat ca firma trebuie sa fie pe profit ca sa acorde diurna aceasta mai mare; altii au spus ca nu esti conditionat de profit poti fi si in pierdere si tot poti da pana la 2.5x35 euro.
va rog sa ma lamuriti care este adevarul, deoarece intentionez sa maresc un pic diurna dar nu vreau probleme din partea organelor de control.Va multumesc pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 22:00, 22 Ianuarie 2011
35 euro /zi e diurna. Nu are rost sa mariti diurna nejustificat , cata vreme puteti inregistra decontul de cheltuieli externe , care include si diurna legala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O informatie va rog chitoiu chitoiu Servus tuturor ! Sunt sofer profesionist si lucrez in spatiul european . Sunt interesat daca firma trebuie sa-mi pkateasca diurna zilnica si care este ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Diurna + cazare strainatate nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA Am si eu o speta, pe care nu mai stiu cum sa o rezolv, , e legat de o deplasare in strainatate si anume administratorul unei firma , care este ... (vezi toată discuția)