avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie

Dupa ce s-a dat hotararea definitiva intr-un proces de iesire din indiviziune, am solicitat punerea in posesie de catre un executor judecatoresc. Punerea noastra in posesie nu a fost contestata si prin urmare a ramas definitiva. Pentru punerea in posesie a celeilalte parti am facut contestatie. In timpul in care s-a judecat contestatia parata SM a vandut terenul respectiv. Acum, dupa ce s-a incheiat si contestatia la executare si a ramas definitiva, SM nu a mai facut nici un demers pentru punerea ei in posesie.
Eu vreau sa fac cadastru si titlu de proprietate pt a vinde terenul.
Intrebarea este cum as putea proceda pt a-mi definitiva actele.
Cel mai recent răspuns: dana_iulia , utilizator 09:29, 23 Ianuarie 2011
daca ati fost pus in posesie va puteti adresa oficiului de cadastru pentru a intabula terenul ce v-a revenit
Deci nu e nevoie sa astept si punerea in posesie a lui SM.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, Daca in urma unui proces de iesire din indiviziune s-au format 2 loturi si exista hotarare definitiva si irevocabila si am facut acte de cadastru ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren f71l82m28 f71l82m28 Buna ziua! Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dana_iulia dana_iulia Sunt intr-un proces, mai exact contestatie la executare, de aproape 3 ani. Este vorba despre o iesire din indiviziune, in urma careia mie mi s-a atribuit o ... (vezi toată discuția)