avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... granituire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

granituire

Buna ziua,

Daca in urma unui proces de iesire din indiviziune s-au format 2 loturi si exista hotarare definitiva si irevocabila si am facut acte de cadastru si intabulare prin dezmembrarea terenului initial, pot sa imi intarusez limitele (expertul cadastru) ale terenului pe baza coordonatelor din cadastru? Eu zic ca da ca deja am si intabulare. Celalalt vecin nu accepta acest fapt . Pot apela la executor judecatoresc sa fie de fata pentru punerea in posesie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters246530 , utilizator 14:31, 21 Iulie 2012
Daca aveti hotarare definitiva si irevocabila nu are importanta daca vecinul refuza intarusirea, adresati-va unui executor judecatoresc care va va asista, eventual, impreuna cu organele de politie.Succes!
Va multumesc frumos pentru raspunsul prompt. Voi apela la un executor si voi achita onorariul cuvenit pentru a evita discutiile cu vecinul recalcitrant. O zi placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune tomasso tomasso Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)
Modificarea sau anularea unei sentinte-decizie definitiva SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt proprietarul unui imobil format din doua apartamente cu teren aferent . In urma cu cinci ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune titlu legea 18/1991 emoldoveanu emoldoveanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati In urma aplicarii legii 18/1991, a fost eliberat un titlu de proprietate celor 4 mostenitori ai bunicului meu. Dintre acestia, ... (vezi toată discuția)