Am facut un antecontract pt cumpararea unui teren, dar vanzatorul are terenul dobandit in urma unei sentinte judecatoresti definitiva si irevocabila din 2008 in care numarul parcelei (100/3) nu corespunde cu acela de pe titlul de proprietate (100/4/3).
Mentionez ca vanzatorul a primit de la primarie o adresa pt judecatorie in care se specifica faptul ca in decizia judecatoreasca este vorba de o eroare.
As vrea sa stiu daca se poate realiza actul de vanzare cumparare fara a se modifica sentinta judecatoreasca, urmand ca ea sa se faca ulterior.
E de preferat sa asteptati corectarea erorii materiale. In caz cotrar ve trebui sa perfectati actele in forma actuala , conform sentintei, ceea ce ca duce la blocarea procedurilor de intabulare ,intr-un anumit punct , urmand sa reluati procedura dupa corectarea sentintei .
Intabulare casa
frumusik
Am su eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva.Parinti mei au cumparat casa in care stau acum.Este o casa in centrul orasului si stam mai multe famili pe ... (vezi toată discuția)