avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme la cumpararea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme la cumpararea unui teren

Am facut un antecontract pt cumpararea unui teren, dar vanzatorul are terenul dobandit in urma unei sentinte judecatoresti definitiva si irevocabila din 2008 in care numarul parcelei (100/3) nu corespunde cu acela de pe titlul de proprietate (100/4/3).
Mentionez ca vanzatorul a primit de la primarie o adresa pt judecatorie in care se specifica faptul ca in decizia judecatoreasca este vorba de o eroare.
As vrea sa stiu daca se poate realiza actul de vanzare cumparare fara a se modifica sentinta judecatoreasca, urmand ca ea sa se faca ulterior.
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:54, 22 Ianuarie 2011
E de preferat sa asteptati corectarea erorii materiale. In caz cotrar ve trebui sa perfectati actele in forma actuala , conform sentintei, ceea ce ca duce la blocarea procedurilor de intabulare ,intr-un anumit punct , urmand sa reluati procedura dupa corectarea sentintei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr parcela gresit in contract de vanzare cumparare ThomasT6 ThomasT6 Buna ziua, Revin intr-o pb mai veche. Detin un teren achizitionat in 1997 pe care am construit un spatiu comercial (provizoriu). Pana in vara a functionat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren liber de obligatii financiare daniela_serb daniela_serb Buna ziua, As avea o problema:sunt in curs de cumparare a unui teren care a fost recent atribuit ca mostenire vanzatorului prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa frumusik frumusik Am su eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva.Parinti mei au cumparat casa in care stau acum.Este o casa in centrul orasului si stam mai multe famili pe ... (vezi toată discuția)