Am construit o casa pe un teren concesionat de la primarie.Am solicitat primariei sa mi se stabileasca si servitute de trecere spre imobilul meu ,fiind situat de fapt intr-o incinta ,unde mai avea un punct de lucru si o firma ce a sudat portile si a inchis accesul meu spre imobil. In proces s-a stabilit ca imobilul este intr-un "loc infundat", dar judecatorul mi-a respins cererea de acordare a servitutii, motivand ca "drept de trecere poate cere doar proprietarul fondului dominant ,eu fiind doar concesionar ,deci nu indeplinesc conditia de a fi proprietar ,deci nu am calitate procesuala activa,"reclamantii ar fi trebuit sa fie proprietarii terenului de sub imobil pentru a formula actiunea."Asa ca imobilul a ramas acolo ,fara a putea avea acces nici la el ,nici la teren!!!!Exista o poarta comuna de acces cu a firmei ,dar s-a pus paza. Expertul a propus un alt traseu diferit ,necontestat nici de primarie ,nici de firma si totusi ,,am pierdut procesul si mi-a ramas casa si terenul acolo!!
Ce argumente pot aduce eu in recurs?
Va multumesc!