avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada de somaj este stagiu pentru pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada de somaj este stagiu pentru pensie?

Perioada de somaj este considerata vechime in munca la data pensionarii, dar ca si cotizare la fondul de pensii ? Multumesc anticipat pentru raspuns (raspunsuri).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 23 Ianuarie 2011
Perioada cat ati beneficiat de indemnizatia de somaj constituie stagiu de cotizare asimilat care se ia in considerare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul se pune ca vechime allecs allecs Perioada de somaj se considera perioada de vechime?va rog sa imi dati un raspuns (vezi toată discuția)
Calcul spor vechime - perioada somajului ionut c ionut c Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca perioada in care am beneficiat de somaj dupa terminarea facultatii se ia in considerare la calculul sporului de vechime ... (vezi toată discuția)
Perioadele de somaj se considera vechime in munca? mateiurodica mateiurodica Am \"beneficiat\" de 2 perioade de somaj:2 luni si jumatate in 2010 si din noiembrie 2011 pina in prezent .Intre aceste 2 perioade am fost angajata.Ambele ... (vezi toată discuția)