avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - inchidere contract activ in baza online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - inchidere contract activ in baza online

Azi am intrat pentru prima data in baza online, pana acum REVISAL pe discheta / cd la ITM, si am constatat ca am 3 angajati carora nu le inchisesem contractele de munca in REVISAL. Am rezolvat problema operand in program si incarcand online fisierul. Unul dintre ei apare in continuare activ. Inainte sa l inchid am operat o modificare la numar contract care era eronat. Apare activ contractul cu numarul eronat si inchis contractul cu numarul corectat. Cum se poate inchide si acest contract atata vreme cat in aplicatia REVISAL a societatii contractul este inchis?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:24, 24 Ianuarie 2011
Nu conteaza Revisalul societatii ci revisalul online. Modificati si in revisalul societatii contractul gresit si incetati-l astfel incat, cand depuneti pe revisalul online sa il modifice exact pe cel gresit.
In Revisal societate eu am operat corectia numarului de contract si apoi l-am inchis. Am incarcat online si problema este ca in continuare, online, apare ca fiind in derulare contractul de munca cu numarul eronat si este inchis cel cu numarul corectat. Practic, online, am un angajat cu un contract inchis si cu un contract in derulare. In Revisal societate nu am cum sa mai operez pentru ca nr de contract a fost modificat si contractul inchis. Ce fac in acest caz?
Ce date esunt inrevisal online trebuie sa bata perfect cu datele din revisal societate.
Voi incerca cu cei de la ITM , suport registru salariati, sa corectez problema, dat fiind ca este la baza online.
apetra a scris:

In Revisal societate eu am operat corectia numarului de contract si apoi l-am inchis. Am incarcat online si problema este ca in continuare, online, apare ca fiind in derulare contractul de munca cu numarul eronat si este inchis cel cu numarul corectat. Practic, online, am un angajat cu un contract inchis si cu un contract in derulare. In Revisal societate nu am cum sa mai operez pentru ca nr de contract a fost modificat si contractul inchis. Ce fac in acest caz?

Ati operat corectia in revisal sociatate si apoi l-ati inchis tot in revisal societate.
Etapele erau asa@
Operati corectia in revisal societate, trensmiteati online,
Operati incetarea in revisal societate, trensmiteati online.

Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal David Cristina David Cristina Buna ziua, am o intrebare. O data cu primirea parolei pentru revisal, mi l-am verificat, si am constat ca o eroare cu privire la un contract de munca pe care ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Revisal-contract incetat apare activ imbrisplus imbrisplus Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema> in anul 2009 am incetat corect un cim in programul de salarii si REVISAL, depus cu disketa la ... (vezi toată discuția)