avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

Buna ziua, am o intrebare. O data cu primirea parolei pentru revisal, mi l-am verificat, si am constat ca o eroare cu privire la un contract de munca pe care l-am inchis. Cu toate ca am depus decizia de inchidere si implicit si revisalul aferent inchiderii contractului de munca, acest CIM apare ca este in derulare. Ce as putea sa fac pentru a regla aceasta eroare.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 14:48, 12 Martie 2010
daca mai aveti discheta cu revisalul pe care l-ati depus cu inchiderea incercati sa-l incarcati si sa-l retransmiteti online,daca nu mergeti la itm sa vi-l mai incarce o data
Din pacate discheta nu mai am cum sa o am, deoarece acel contract a fost inchis in 2008. Intrebarea mea este daca se mai pot face corectii. Mai ales ca au trecut ceva ani de atunci.
aveti vre-o dovada ca ati depus in timp revisalul cu inchiderea?daca da puteti face acum aceasta corectie si retransmiteti revisalul iar daca va vine un control aveti dovada ca s-a depus numai ca a aparut o eroare in momentul in care ati primit parola

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - inchidere contract activ in baza online apetra apetra Azi am intrat pentru prima data in baza online, pana acum REVISAL pe discheta / cd la ITM, si am constatat ca am 3 angajati carora nu le inchisesem contractele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu itm-ul branzovenescu branzovenescu Buna Seara Pe 31 martie am angajat prima persoana la firma si pe 30 martie am trimis pe cineva cu dischetele si ca sa ridice parola de la ITM pentru revisal ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca dan61 dan61 Va rog sa mi spuneti care este procedura de a inregistra o asociatie de proprietari la ITM si ANAF pentru contractele de munca si contractul de mandat? ... (vezi toată discuția)