avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL-contract incetat apare activ
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL-contract incetat apare activ

Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema> in anul 2009 am incetat corect un cim in programul de salarii si REVISAL, depus cu disketa la ITM apoi am corectat data incetarii si dupa ce am operat in programul de salarii, am copiat pe disketa si am dus iar la ITM.
Acum am luat parola si am verificat > online acel ctr apare si incetat si in derulare ? Corect este incetat !
Am facut cerere la ITM sa remedieze dar tot gresit este online... Cum pot sa fac ca acel ctr sa nu mai apara activ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 16:13, 27 Ianuarie 2011
Buna ziua.
Nu inteleg. Deci prima oara, ati dus incetarea. Apoi a-ti nodificat data (dar nu era deje incetat?) si ati depus din nou.
Sunati la tel. 0213116629 (suport registru ) - ei se ocupa de problemele aparute in REVISAL.
Sunt niste baieti extraordinari!
Am avut doua situatii mai dificile in REVISAL si m-au ghidat pas cu pac pana s-a remediat situatia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - inchidere contract activ in baza online apetra apetra Azi am intrat pentru prima data in baza online, pana acum REVISAL pe discheta / cd la ITM, si am constatat ca am 3 angajati carora nu le inchisesem contractele ... (vezi toată discuția)
Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)