avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare ptr.comercializarea dintr-o rulota
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare ptr.comercializarea dintr-o rulota

Buna Ziua!
Rugamintea mea este ;ce acte imi treb. ptr.a comercializa diferite produse dintr-o rulota?-specific ca punctul de lucru va fi in diferite zone!-trebuie declarate mai multe puncte de lucru?...s-au exista altfel de autorizatii?... desfacerea unor produse ca;hot dog,shaorma etc....

Alte discuții în legătură

Autorizatii rulota hot-dog prindeo prindeo Buna ziua, Doresc sa incep o afacere cu un rulota mobila de hot-dog, pe care urmeaza sa o plasez in diferite centre comerciale. Designul lui va fi precum ... (vezi toată discuția)
Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)