avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cum poate trece un minor frontiera
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cum poate trece un minor frontiera

am un baiat de 16 ani care a plecat cu sora lui in spania in vacanta .Iar acum trebuie sa se intoarca acasa dar sora lui care este majora nu poate sa se mai intoarca de oarece trebuie sa lucreze . As vrea sa stiu daca poate sa se intoarca singur in tara, cu avionul sau cu alt mijloc de transport, va rog frumos sunt diperat. #-o#-o
da se poate ìntoarce fara probleme,nu stiu daca cu avionul eu am mai auzit de autocare,de fapt vine reìmpatriat,se poate ìntoarce sigur fara probleme
interesati-va la compania de zbor, daca asigura serviciu de insotire. sora lui il va preda unui astfel de insotitor
va multumesc pentru sfat:D
Si eu as avea nevoie de ajutor intr-o problema asemanatoare. Nepotul meu de 17 ani ,avand dubla cetatenie romano-canadiana doreste se vina la vara in vizita . Credeti ca vor fi probleme la plecarea inapoi spre Canada? Am o cunostinta care a avut astfel de probleme : surorii minore nu i s-a dat voie sa iasa din tara cu sora mai mare, desi venisera impreuna din Canada in vacanta si avea acte Canadiene.Mai sa piarda avionul spre casa.In cele din urma s-a rezolvat la aeroport,dar in cazul nepotului e problema ca vine singur.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ContSters218265 ContSters218265 Am si eu o intrebare,daca minorul a fost in vacanta in marea britanie cu sora acestuia care il insotea iar aceasta ramane acolo,minorul cand se intoarce are ... (vezi toată discuția)
Important! ... Stlla Stlla Buna ziua am o intrebare sunt foarte supărată deci sa încep...sora mea sa dus la un băiat în canada roman dar și cu cetățenie canadiană el făcând ... (vezi toată discuția)
Calatoria minorului in ue Larhak Larhak Eu sunt un baiat de 17 ani si jumatate implinesc 18 in Octombrie.De moment traiesc in Spania cu parintii mei de multa vreme si as vrea ca vara asta sa merg in ... (vezi toată discuția)