Sunt si eu nelamurit intr-o anumita privinta. Sa va prezint situatia care este in felul urmator : detin un titlu de proprietate de la strabunicul meu care dateaza din 1947 pe un teren arabil. M-am adresat arhivelor primariei comunei de pe raza caruia se afla aceste teren dar acolo spre surprinderea noastra in acel registru agricol se gaseau foarte multe stersaturi si modificari grosolane dar nici urma de acest teren. Cum ar trebui sa procedez in continuare. Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
In primul rand, sunteti demult iesit din orice termen de depunere a cererilor in materia legilor fondului funciar (ultima zi: 30.11.2005)...tot ce aveti de facut, este sa luati calea instantei de judecata, care nu prea aproba actiunile introduse de persoane care nu au facut mai intai cerere in termen la comisia locala de fond funciar, pentru reconstituirea dreptului de proprietate...
La primarie, verificati registrul de intrare in CAP si cererea aferenta intrarii in CAP a bunicului dvs (acolo ar trebui sa fie trecuta suprafata corecta), precum si registrul agricol 1959-1963.
consultati un avocat care dupa ce va vedea actele dvs va va spune daca sunt sanse sa introduceti o actiune in instanta avand in vedere ca nu mai sunteti in termen pt a solicita teren pe legea fondului funciar.
Teren neinregistrat
nick1
tata a fost veteran de razboi si a primit in 1947 un teren pt care a fost scutit plata impozit si nu l a inregistrat la primarie, mie imi e tulburata posesia ... (vezi toată discuția)