avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia inventar CCI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia inventar CCI

Potrivit art. 296^20. – (1) Persoanele fizice si juridice prevazute la art. 296^3 lit. e) si g), precum si institutia publica prevazuta la art. 296^3 lit. f) pct. 1 sunt obligate sa depuna la casele de asigurari de sanatate, pana la 15 februarie 2011, Declaratia-inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflata in sold la 31 decembrie 2010 si neachitata pana la 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente, pe ani fiscali.(2) Declaratia prevazuta la alin. (1) va cuprinde si soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, pentru care au fost depuse cereri de restituire in termen, si care nu au fost restituite pana la 31 ianuarie 2011.

Aveti cumva cunostiinta daca a aparut declaratia?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 19:56, 23 Ianuarie 2011
Cred ca te va ajuta @io_ha_na_c ceea ce postez mai jos.
Ai si proiectul Ordinului si modelul de formular la aceasta adresa.

[ link extern ]
Multumesc mult:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical alexanstanescu@yahoo.com alexanstanescu@yahoo.com un concediu medical cu cod de indemnizatie 06 si cod de diagnostic 651, poate fi \"in continuare\" la un certificat cu cod de indemnizatie 01 si cod de ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Pentru depunerea declaratiei inventar aferenta contributiei pentru concedii si indemnizatii existenta la 31.12 si neplatita pana la 31 ianuarie ... (vezi toată discuția)