avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Sunt bibliotecar comunal.Acum am salariu de 630 lei+vechimea(25%),brut.dupa noua lege 285 +norme ce salariu voi avea, eu nu inteleg nimic#-o. Salariu minim in 2011 este de 670 lei, nu se aplica salariu din anexe???? sa-mi spuna cineva:worthy:
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:39, 23 Ianuarie 2011
Buna seara !
Suint 2 legi adoptate , respectiv legea 284/2010 - legea cadru de salarizare unitara , respectiv legea 285 - legea salarizarii in 2011 - . reincadrarile se vor face conform prevederiloe legii 284 ( fara salarizare ) iar salarizarea conform legii 285/2010 (in 2011) . Pt calculul salariului adaugati la salariul avut in luna octombrie 15% si veti avea noul salariu brut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cat va creste salariul minim, fara sporuri? Andrei92 Andrei92 De exemplu un salriu format din salariu de incadrare 630 Ron si spor de vechime (gd.4) , fara alte sporuri in afara, este de 756 Ron, asta in iunie 2010. Dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se face calculul salariului unui bugetar? eucaleb eucaleb Din Legea salarizarii unitare am inteles ca pentru anul 2011 ar trebui sa se inmulteasca 765lei cu coeficientul de incadrare care, in cazul unei educatoare, e ... (vezi toată discuția)
Gradatia de vechime la asistentii personali SOS. Asistentii personali al caror salariu brut este de 690lei, li se modifica salariu daca isi modifica gradatia de vechime? (vezi toată discuția)