avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Odihna

In ce conditii angajatorul imi poate refuza cererea de efectuare a unei parti din concediul de odihna.
Mentionez ca nu exista o planificare pentru anul in curs.
Mi-am informat superiorul prin interemediul raportului sdaptamanal cu 30 zile inainte de perioada de efectuare a concediului dar acum imi refuza cererea.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IulianGIG , utilizator 20:19, 23 Ianuarie 2011
poate invoca tot felul de motive pt refuzul sau. codul muncii nu ii impune sa accepte cererea dvs pt concediu doar in perioada in care doriti dvs.
Nici daca cererea se refera la concediu neefectuat restant din anul 2010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de concediu de odihna Alexandra Ion Alexandra Ion Buna ziua, sunt angajata de 2 ani la o firma si am o nedumerire legata de cererea de concediu de odihna, in sensul ca aceasta nu exista in forma scrisa! ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)