avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura consolidata vs factura fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura consolidata vs factura fiscala

Factura de tip consolidat, asa cum primesc de la Orange, poate fi inregistrata in contabilitate? Sau trebuie sa cer neaparat factura fiscala? Sunt ele diferite?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:42, 24 Ianuarie 2011
Valabila este factura pe care este evidentiat TVA-ul.
are evidentiat tva-ul!!!
contabilitatea imi cere insa factura fiscala nu consolidata!!! :(
Factura de "tip consolidat" este valabila pentru a putea fi inregistrata in contabilitate. Ceea ce contine in plus acest tip de factura sunt numerele de telefon inregistrate pe acelasi cont si detalierea convorbirilor efectuate pe acestea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac? popescu adelina popescu adelina am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere ... (vezi toată discuția)
Tva gratuitati ayram11 ayram11 Am o nelamurire si doresc, daca se poate, sa-mi raspundeti la o intrebare. Posed un abonament la un operator de telefonie mobila format din patru numere, ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am primit factura de la orange care contine: abonament in avans 28,75 discount promotie buy-back 10 euro ... (vezi toată discuția)