avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

la depasirea a 2 auto vehicule tractate am fost nevoit sa trec peste linia continua.este normal sa m-i se suspende permisul si amenda?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:22, 24 Ianuarie 2011
In ce articol din Codul Rutier a fost incadrata contraventia?. Acest articol trebuie sa fie specificat in procesul verbal de contraventie intocmit de agentul de politie.
Verificati procesul verbal si sub aspectul cauzelor de nulitate prev.de art.16,17,19,34 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi motiv de anulare a procesului verbal? doberv doberv un politist de la rutiera m-a oprit si sanctionat pentru ca duceam un prieten fara sa pun ceasul. intrebarea mea e urmatoarea: politistul dupa ce a treecut ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe galben la semafor! Raul Oprita Raul Oprita In data de 02 Ianuarie 2011 mergand cu masina inspre locul de munca, la un semafor am intrat pe culoarea galbena in intersectie iar un echipaj de politie, care ... (vezi toată discuția)
Amenda arr ionutneamtu ionutneamtu Cu respect, Am si eu o intrebare. Acum 3 zile am fost oprit cu o autoutilitara de ARR iar la cantar am depasit putin greutatea incarcaturii. Ieri mi-a venit ... (vezi toată discuția)