avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas - debit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas - debit

Buna ziua, in urma cu 11ani tatal meu a decedat iar eu am beneficiat de pensie de urmas. In luna octombrie 2009 m-am angajat si am obtinut si alte venituri, pensia de urmas am primit-o pana in luna septembrie 2011 pana atunci fiind studenta la master.acum cateva zile am primit o instiintare de la casa de pensii ca trebuie sa restitui o anumit suma. Nu stiam ca atunci cand m-am angajat trebuia sa merg eu sa declar acest lucu.
Imi spune-ti ce e de facut in acest caz?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Cineva2424 Cineva2424 Problema mea este urmatoarea: Am luat pensie de urmas pana in 2011 cand am terminat masterul. In septembrie 2009 m-am angajat, fara insa sa stiu ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie instiintare de plata giogi giogi Buna ziua! in data de 06.01.09 am primit o INSTIINTARE DE PLATA de la CASA JUDETEANA DE PENSTII BRASOV prin care trebuie sa returnez suma de 2664 lei ... (vezi toată discuția)
Un alt ajutor dupa terminarea perioadei de somaj stegaru florentina stegaru florentina Buna ziua! Ma numesc Stegaru Florentina si as dori sa imi spuneti,va rog mult,daca mama mea care momentan beneficiaza de ajutor de somaj pana in luna ... (vezi toată discuția)