avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Dupa ce s-a dezbatut succesiunea si vreau sa intru in posesia unei parti din mostenire de la alt mostenitor, cum este cel mai bine sa procedez? sa fac la notar contract de vanzare-cumparare sau de donatie? Care ofera o protectie mai buna pt mine?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:05, 24 Ianuarie 2011
Contract vanzare cumparare.
Suma care se plateste la notar pt contract de vanzare-cumparare este in functie de valoarea mostenirii sau este un pret fix?
In functie de valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare -cumpărare sau donație Dacus Dacus Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu situația de mai jos. Mama mea nu are niciun ajutor financiar inafara de ajutorul social dat de primărie si m-am oferit ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu procura deeagav99 deeagav99 Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare. Este posibil ca mama mea care este in Italia sa faca o procura prin care cedeaza la partea ei de mostenire(sunt 2 frati ... (vezi toată discuția)
Casa-mostenire confiscata pentru neplata impozitelor, recuperare prin achitarea acestora? cretu87 cretu87 Buna seara.Am o nedumerire legat de o mostenire.Ceea ce stiu este ca succesiunea dupa bunici nu s-a facut,ei fiind decedati de 15 ani.Cei de la primarie mi-au ... (vezi toată discuția)