avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre noua lege CCC data de la 1 ianuarie 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre noua lege CCC data de la 1 ianuarie 2011

Buna ziua,
As dori sa inteleg si eu ceva:femeile care nasc dupa 1 ianuarie 2011 pot beneficia de 2 feluri de indemnizatie pt cresterea si ingrijirea copilului,adica 1 an cu cei 6 mil si dc se intoarce la munca mai devreme de 12 luni primeste 5 milioane pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului si varianta a 2a- 2 ani cu cei 6 milioane sau 1 an si al 2 lea neplatit ca nu mai inteleg nimic.:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:07, 24 Ianuarie 2011
Daca veti opta pentru varianta cu 24 de luni veti primi indemnizatia de CCC pe toata aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil gpaun gpaun Am si eu o nelamurire. Sotia mea a nascut in vara lui 2005, iar in noiembrie a ramas iarasi gravida. Se afla deja in concediu pentru ingrijirea primului copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic Rana Rana Buna ziua, In cazul in care o mamica se intoarce mai devreme din CIC cu cateva luni inainte de implinire un an copil ( optand pt un an ) si solicita ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mihaelastefan mihaelastefan Sotul este Subofiter. Poate obtine indemnizatie de crestere copil pe o perioada de 2 ani , ???????? 85% din salariu pe 1 AN sau pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)