avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cesiune drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cesiune drepturi

Buna ziua,
Vreau sa inchei un contract de cesiune a unei cote parti din drepturile ce imi revin conform Dispozitiei Primariei pentru un imobil demolat, urmand a fi acordate masuri reparatorii in baza Legii 10/2001.
In modelul de contract primit de la cesionar apare si pretul cesiunii. Ce reprezinta acesta, contravaloarea cotei parti cesionate, sau poate fi doar o parte (un fel de avans)

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi litigioase robertnelu robertnelu Prin dezbaterea succesiunii, am dobandit 1/2 cota parte indiviza din masa succesorala.Decedatul,avea introdus un dosar de retrocedare pe legea 10/2001, si avea ... (vezi toată discuția)
Cesiune dosar anrp, despagubiri ContSters53266 ContSters53266 Buna am un dosar de despagubire pe legea 10 /2001 si dispozitia primita de la primarie in baza legi 247/2005 dosarul este din 2011 la anrp nesolutionat dosarul ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract vanzare-cumparare Mikisa Mikisa Buna ziua, Am incheiat antecontract vanzare-cumparare si pentru ca promitentul vanzator nu a predat apartamentul conform antecontractului, nu mai vreau sa ... (vezi toată discuția)