Depinde cum ati facut transferul, impreuna sau nu... din contul cui... ce martori aveti... ce chitante si facturi etc.
Sanse mai sunt, insa depinde de situatia de fapt reala.
Intai vedeti daca vreti sa mergeti singurica in proces sau asistata.
Ca sa va dam raspunsuri mai la obiect aici, ar trebui sa reveniti cu muuuulte detalii despre cum s-au derulat lucrurile, cine muncea la parinti, cine supraveghea lucrarile, din banii cui s-au adunat cei 38000 de lei etc...
Multumesc pentru raspuns! Normal ca doresc sa fiu asistata pentru ca singura nu ma descurc. Banii provin din vanzarea unor utilaje pe care le-am detinut impreuna cu sotul, au fost cumparate din banii familiei. Nu mai aveam ce sa facem cu ele si am hotarat sa le vindem sa dam banii fetei, ca ajutor ! Banii au fost depusi in cont la banca pe numele meu ca titular si sotul- clauza. Intre timp (dupa ani de la ultima depunere) am inceput sa nu ne mai intelegem si am plecat din casa socrilor ,unde locuiam cu el, si m-am dus in apartamentul propietate comuna. El a deschis divort , eu am transferat banii in contul fetei, cum ne-a fost intelegererea, fara nici o clauza.Deci asupra banilor eu nu mai am niciun control.
Cat timp am locuit cu el in casa socrilor, ne-m facut si noi traiul mai bum: am costruit o bucatarie, am facut un gard, am muncit pamantul, am crescut pasari etc. Nu am nicio chitanta factura sau deviz de lucrare pe cunstructii , restul( recolta , animalele, lucruri ramase) au ramas acolo ,eu plecand cu poseta si atat. Cat am locuit acolo el nu a lucrat iar pensia mica nu-i ajungea nici de tigari,lunar ii cumparam, sub amenintari, tigari si bautura de 250-300 de lei. Pot aduce cel putin un martor sa confirme! Parintii lui au decedat inainte sa plec de acolo!