avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare investitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare investitie

Locuiesc de 6 ani impreuna cu sotia in apartamentul socrilor! Cu acordul verbal al acestora am investit in locuinta circa 25.000 lei( imbunatatiri). Acum ei au divortat si a inceput partajul. Eu nu mai am nici un act (factura , chitanta etc) sa dovedesc ca bunurile cumparate, contravaloarea materialelor si manopera sunt platite de mine! Cum imi pot recupera valoarea investitiei?

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune?cum dovedesc ca sunt facute in timpul casatoriei? Lucyaly Lucyaly buna seara...sunt in divort cu sotul..avem termen in decembrie...am o intrebare...dupa terminarea divortului am de gand sa deschid partaj asupra bunurilor ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, incredintarea minorului... m_andrei m_andrei In primul rand Hristos a inviat! As avea nevoie de cat mai multe informatii referitoare la actiunea de divort. Persoana in cauza este sora mea. Datele ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare cu clauza viagera dilema_pg dilema_pg Buna ziua. Am si eu o problema si cu ajutorul dumneavostra sper sa o rezolv. Sotia mea a facut inainte de casatorie act de vanzare cumparare cu clauza ... (vezi toată discuția)