avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare Act Constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare Act Constitutiv

Ptr schimbarea sediului trebuie sa depun cateva acte printre care
- Decizia Asociatului Unic
-... Actul Constitutiv Actualizat.

Actul Constitutiv actualizat este ultimul din "sistem" (existent la RC) ?
... sau il tehnoredactez eu ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tiberiu Savoaia , Avocat 13:36, 24 Ianuarie 2011
Trebuie sa il tehnoredactati dvs. cu toate modificarile care au aparut de la anteriorul act constitutiv.
"actualizat" inseamna ca trebuie sa cuprinda absolut toate clauzele, inclusiv cele pe care, de-a lungul timpului, le-ai introdus sau le-ai modificat in cuprinsul actului constitutiv initial(original), dar si ultimele modificari referitoare la sediu si la alte chestii la care te referi in hotararea asociatului unic ce urmeaza s-o depui. deci actul constitutiv actualizat trebuie sa fie "la zi". poti sa-l redactezi tu sau poti cere functionarului de la ORC sa faca asta pentru tine, insa contra cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut societate iulia13 iulia13 Va rog lamuriti-ma daca si care este diferenta intre statutul societatii si actul constitutiv al societatii. Ce inseamna act constitutiv actualizat? . Pentru ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Hot aga asociat pj straina - forma legala ionutanton777ro ionutanton777ro Un SRL cu asociat unic PJ straina (SPA italiana) hotaraste schimbarea obiectului principal de activitate. De la RC Buc. mi-au spus ca este obligatorie si ... (vezi toată discuția)