manuela necula a scris:
buna ziua,
copilului meu in varsta de 17 ani i s-a inaintat o plangere penala in urma unei batai cu zapada in timpul careia a pus o piedica unei fetite(14 ani),acesata s-a dezechilibrat si s-a tinut de el,au cazut amandoi si ea si-a fracturat clavicula.aceasta duce la un numar mare de zile de ingrijiri medicale(inca nu a iesit certificatul medico-legal)dar au trecut deja 3 saptamani.solicit de urgenta un sfat si niste alternative deoarece in urma discutiilor purtate la politie se pare ca se doreste o incadrare in art 182 cod penal.mentiones ca situatia materiala nu-mi permite angajarea unui avocat.
va multumesc
Procurorul,va dispune neinceperea urmaririi penale,deoarece lipseste intentia.
Fiul dumneavoastra,nu cred ca a dorit vatamarea corporala,si nici nu sa gandit la o astfel de urmare,ceea ce nu duce la o fapta penala.
Era o joaca intre elevi ,``o bulagreala``,ceea ce se intampla iarna,desi eu o consider o mare porcarie.
E posibil sa se inceapa urmarirea penala,si sa se dea scoaterea de sub urmarire penala,si o amenda administrativa,asta in cel mai rau caz.
Fapta fiului dumneavoastra,nu reprezinta gradul de pericol social,caracterisitic unei infractiuni/.
Vedeti,ca e posibil ca parintii fetei,sa va ceara bani s ava impacati.Nu dati nici un leu,pana nu se face o eventuala incadrare,si se ajunge la procuror.