avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa - norma de venit servicii informatice nu mai e....
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa - norma de venit servicii informatice nu mai e....

In braila nomra de venit pt servicii informatice a disparut din nomenclator - fiica mea vrea sa-si faca mutatie in Bucuresti sa-si traca activitatea acolo - pina la ce data trebuie sa anunt ca si-a mutat sediul si unde ?
Cind intrebi la finante te cam reped si nu prea raspund la obiect te invita mereu la sediu - nu pot sa plec de la serviciu mereu ...Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 14:51, 24 Ianuarie 2011
Dupa mine cel mai bine ar fi sa inchida PFA-ul si sa-si faca un alt PFA pe Bucuresti (se evita astfel discutiile inutile / contradictorii cu cei de la finante braila). Cititi si subiectul de mai jos, e expusa aceasi problema:
www.avocatnet.ro/content/for...
Probabil trebuie sa mearga la registrul comertului pentru schimbarea de sediu; atentie la codurile CAEN, in Cluj se spune ca daca ai 4 coduri CAEN norma de venit este egala cu suma normelor pentru fiecare activitate!
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
Popu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe coduri caen la norma-->norma=însumarea nivelului normelor de venit? Popu Popu Asta poate fi o chestie noua, ai mai multe coduri CAEN si esti la norma de venit, nu se mai ia norma cea mai mare ci se face o suma din norme! (conform OUG ... (vezi toată discuția)
Norma de venit it eliminata marius1975_2 marius1975_2 In Arges normele de venit pe IT au fost eliminate ceea ce inseamna ca trebuie sa trecem in sistem real #-o In alte judete s-a procedat similar? (vezi toată discuția)
Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)