avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

Daca nu s-a facut partajul,doar divortul,iat fostul sot cumpara un imobil dupa cativa ani de la divort,fosta sotie vrea acum partajul,se va imparti acest imobil cumparat dupa divort?Copilul rezultat din aceasta fosta casatorie,incredintat fostei sotii,ce drepturi are asupra imobilului?
Cel mai recent răspuns: ContSters54829 , utilizator 21:26, 14 Aprilie 2008
Nu are nimeni niciun drept in afara de sot, cel care a dat banii...
Ca doar nu cumpar un imobil si se infrupta fiecare cate putin din el, pe munca mea!
la partaj intra bunurile care au fost cumparate in timpul casatoriei, pana la definitivarea divortului.
Masa partajabila este constituita exclusiv din bunurile dobandite dupa incheierea casatoriei, pana la desfacerea acesteia. iar raspunsul in cazul de fata, este evident nu, sotul nu imparte bunul achizitionat dupa desfacerea casatoriei cu fosta sotie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse?- partaj MihaiNiky MihaiNiky Am divortat acum 3 ani si mi-a fost incredintat copilul pt ca mama lui este plecata in Portugalia de ceva timp. As putea sa deschid partaj dupa atata timp? ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dan bujoreanu dan bujoreanu Se poate rezilia un contract de vanzare-cumparare de imobil facut intre parintii mei si intre mine si fosta sotie, neavand nicio clauza? Sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri ContSters138888 ContSters138888 Sunt casatorita din august 2008.Apartamentul in care locuim este pe numele soacrei.Am vrut sa divortez in mai multe randuri insa sotul m-a amenintat ca \" ma ... (vezi toată discuția)