avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia pe venit

Cum se completeaza aceasta declaratie? Vreau sa invat si de aceea intreb.
Am jurnal de incasari si plati, registru de gestiune zilnic, jurnal de vanz si cump,si nir-uri. De ex la venituri eu puneam suma din RIP si la control dadea ca nu i bine. Se ia in calcul si stocul de la sf de an? Suma din registru zilnic trebuie sa fie egala cu stocul? Multumesc :sorry:
Cel mai recent răspuns: corina2010 , utilizator 16:41, 3 Februarie 2011
Angajati un contabil si se rezolva problema, nu e chiar atat de simplu.
Nu mi permit un contabil. Vreau sa invat sa le ac singura.
Atunci invatati, cum bine ati spus.
Ca sa devii contabil si sa te mentii pe val, inveti, inveti si iar inveti.
Totul in viata are un pret.
Am cautat si am gasit o formula de calcul.

Ch totale = ch cu marfa anunN+stoc an (N-1) -stoc N+ch deductibile. Este corect?
Am ch cu marfa=61512
Stoc N-1=2648
Stoc N=19622
Ch deductibile=12056
Rezulta Ch tottale=56594.5
Veniturile: Soldul de la casa de marcat=52035
rezulta pierdere=4559

O parere va rog.
Multumesc.
Chiar nu stie nimeni?O parere va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate inteprindere individuala nicoletavlaicu nicoletavlaicu Eu am firma deschisa din 2006 pe prestari servici 9602 coafor .anul acesta in septembrie am mai deschis un punt de lucru cu magazin alimentar,,,va intreb cum ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)