avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din c.c.c.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din c.c.c.

Ce acte trebuie semnate dupa revenirea din c.c.c. la locul de muna din prima zi de lucru, si daca trebuie semnat ceva sau nu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 24 Ianuarie 2011
trebuie sa va faceti o cerere de revenire la locul de munca, si sa semnati actul aditional de incetare a suspendarii
Se face decizie de incetare a suspendarii si nu act aditional de incetare a suspendarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa concediu crestere copil klaudia772001 klaudia772001 As dori sa stiu daca pentru reluarea activitatii la vechiul loc de munca de ce act este nevoie? Ajunge un act aditional la contractul de munca sau este nevoie ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare dupa cic ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)? Mai intai, banuiesc ca am ... (vezi toată discuția)
Terminare cic olgutza_83 olgutza_83 Buna ziua, Pe data de 31 ianuarie se termina concediul de cresterea copilului, iar pe 1 feb tb sa incep lucrul. Am fost anuntata de cei de la firma la care am ... (vezi toată discuția)