avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disjungere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disjungere

Buna ziua!
Sunt in urmatoarea situatie: am chemat in judecata firma la care am lucrat pentru acordarea drepturilor banesti restante pe care nu le-am primit. Ca intimidare si tervigersare societatea a formulat si ea o cerere reconventionala prin care urmareste atragerea raspunderii patrimoniale
Cererea reconventionala nu e motivata in fapt nu a anexat nici un inscris doar textul art.270 CM
Ca o sa probeze cu martori, interogatoriu si inscrisuri.
Procesul e pe rol de aproape un an si jumatate, nici cererea principala nu a inaintat prea mult

1) Sa solicit instantei disjungerea cererii reconventionale de cererea principala intrucat nu exista nicio legatura intre cele doua cereri? Motiv- daca nu a aratat dupa atata timp faptele si dovezile. Te da in judecata ca sa ti se impute niste bani, dar in ce baza exista imputatia?
2) Daca numai cererea principala este in stare de a fi judecata, instanta poate judeca separat cererea reconventionala? Motiv- evitarea tergiversarii in solutionarea cauzei.

Alte discuții în legătură

Ajutor de specialitate. urgent! ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: am chemat in judecata firma la care lucram pentru acordarea unor drepturi banesti pe care nu le-am primit. Ca sa ma ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca, ajutor de specialitate! ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un litigiu de munca cu angajatorul acesta a formulat cerere reconventionala prin care urmarea atragerea raspunderii patrimoniale. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Disjungere handsu handsu Poate instanta disjunge cererea reconventionala de cererea de chemare in judecata in cazul in care amandoua actiuni se refera ca probe peremptorii la actele ... (vezi toată discuția)