avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot sustine examenul pentru carnetul de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot sustine examenul pentru carnetul de conducere si cand pot sa-l sustin?

In 25 ianuarie 2010 am fost condamnat la un an cu suspendare si anularea carnetului de conducere categ .B pt consum de bauturi alcoolice o,51 alcooltest si1,o3 analize sange,Va rog sa-mi spuneti cand pot sustine examen pt redobandirea carnetului si ce etape trebuie sa parcurg.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters184374 , utilizator 19:30, 24 Ianuarie 2011
la 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de conducere suspendat - sentinta definitiva Emanuela N. Emanuela N. Buna ziua! In luna iunie a anului 2009, unei cunostinte i-a fost suspendat carnetul de conducere, deoarece se afla la volan sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto piturca1981 piturca1981 Am permisul de conducere anulat ptr consum de bauturi alcoolice din 2005. Am primit pedeapsa de 6 luni cu suspendare. Intrebarea mea este daca mai pot recurge ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan Fănuș 000 Fănuș 000 Dacă in alcooltest a iesit 0,60 in sânge poate iesi 2 sau 2,05 este posibil așa ceva (vezi toată discuția)