avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort complicat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort complicat

Buna seara ! Sunt casatorita de aproape 2 ani si as vrea sa divortez,binenteles sotul nu este de acord.Avem un copil minor care as vrea sa raman in custodia mea dar exista o problema.Momentan locuiesc cu el in casa parintilor lui,iar problema este ca nu am conditiile necesare pentru a convietui in aceea casa deoare ce noi locuim intr`o singura camera care este foarte aglomerata ,nu am acces la bucatarie si multe altele.O alta problema ar fi ca eu daca divortez nu o sa am un domiciliu stabil deoarece o sa ma mut la mama mea care locuieste cu chirie .De aceea as vrea sa stiu daca exista posibilitatea ca minorul sa ramana la el ,si daca ma`ti putea sfatui ce sa fac ca sa poata ramane minorul in custodia mea.Va multumes anticipat si va astept nerebdatoare raspunsul.
Cel mai recent răspuns: dana73_76 , utilizator 13:53, 26 Ianuarie 2011
pai si daca nu am nici o sursa de venit ce e de facut? sa ma ia in intretinere cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)
Actiune de divort cu un minor allina81 allina81 Buna ziua tuturor.Va deranjez si eu cu un subiect ,si anume :divort in care e implicat si un copil de 4 anisori.Incerc sa explic cat mai pe scurt ... (vezi toată discuția)
Divortul pysykmady pysykmady Buna ziua,as dori sa divortez de sotul meu,deoare de 8 luni de zile nu a mai venit sa isi vada copilul.As dori sa stiu unde sa depun actele pt divort,eu am ... (vezi toată discuția)