avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vechimea la cartea de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vechimea la cartea de munca

am un salariu lunar de 8 mil lei vechi si as vrea sa mi platesc singura vechimea la cartea de munca si sanatate cat ar trebui eu suma minima sa dau pe luna?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 23:06, 24 Ianuarie 2011
Inteleg ca aveti calitatea de salariat si aveti salariu ... in acest caz, viramentele lunare impuse de lege sunt in sarcina angajatorului, nu ale salariatului.
cred ca asa s-a "inteles" cu angajatoru'.

contributiile la 800 lei brut sunt:

Contributii salariat:
somaj 4 lei
sanatate 44 lei
cas 84 lei
impozit (ded.250lei) 67 lei

Contributii angajator:
somaj 4 lei
sanatate 41 lei
cas 166 lei
cci 7 lei
fd.acc.2 lei
fd.gar. 2 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darile unui angajator la stat carmenspan carmenspan la un salariu brut de 804 lei as dori sa stiu cat plateste angajatorul intr-o luna la stat;va multumesc (vezi toată discuția)
Ce dari trebuie platite la stat? fany74 fany74 Am lucrat la o firma din 2000 pana la jumatatea luni noiembrie,cand mi-am cerut bani pe luna noiembrie am fost dat afara,a doua zi am fost sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca timp redus 2 ore/zi ContSters261311 ContSters261311 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu niste informatii legate de contractul de munca cu timp redus. Voi primi 300 ron net. din care trebuie sa platesc partea ... (vezi toată discuția)