avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cat e salariul unui asistent medical cf noii legi a ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cat e salariul unui asistent medical cf noii legi a salarizarii?

Va salut si va rog un sfat in urmatoarea problema
Sotia mea s-a angajat in decembrie ca asistenta medicala la o policlinica cu plata dupa o pauza de 9 luni timp in care ne-am mutat din bucuresti in provincie. Inainte lucra la medic de familie si castiga brut 1500 ron/luna.Acum la angajare nu ii dau mai mult de 1000 ron tot brut desi are vechime in sistem de 29 ani.Net ajunge la 641 ron.
Va rog sa imi spuneti conform noii legi a salarizarii cat ar trebui ea sa aiba salariul?Mie mi se pare extrem de putin si total nemotivant.Cred ca totusi e o greseala de calcul.Va rog sa ma ajutati.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Performia Finance , Contabil 11:00, 25 Ianuarie 2011
Buna ziua,
conform noului salariu minim pe economie, care se pare ca ar fi de 700 RON la privat, coeficientului de studii de 1,25 pentru studii postliceeale aferente meseriei de asistent medical si coeficientului de spor vechime de minim 5% salariul minim brut ar fi de 919 RON, iar salariul net aferent ar fi de 684 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unui asistent medical incadrat in cadrul unui cmi ( medicina de familie) cristinas12 cristinas12 Ma numesc IONESCU MIHAELA CRISTINA , si sunt asistent medical generalist .grad principal, si am o vechime in acesta meserie de 16 ani . lucrez din anul 2000 la ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)
Incadrarea, in urma promovarii in clasa, si salariul de incadrare sunt corecte? mijue mijue Am terminat facultatea si am fost promovat in clasa 1 consilier asistent 3 cu salariu de incadrare de 747 ron la care se adauga 5% spor vechime .Intrebarea ... (vezi toată discuția)